За нас

Йон компютърс ООД започва своята дейност в началото на 2005г.

За всичките тези години на упорита работа, изградихме доверие в нашите корпоративни и крайни клиенти, които го доказват с тяхната лоялност в търговските ни отношения. През 2012г. Йон компютърс ООД се премести в собствен магазин – търговска площ и сервизен център, в който предлага разнообразна гама от IT продукти.

 

Каква е нашата корпоративна мисия:

 • Да подпомогнем нашите клиенти да са спокойни и удоволетворени за избора си на услуги или продукти, балансирани цена / качество / гаранция. И го правим с амбиция и опитност, които се базират на реализации на изключително сложни задания, поставени от нашите взискателни клиенти.

 

Каква е нашата корпоративна визия:

 • Да бъдем водеща компания и първи избор за продажба на иновативни продукти с високо качество, дълготрайност и надеждност, удовлетворяващи нарастващите потребителски критерии и специфични нужди.
 • Да сме предпочитан доставчик и лоялен партньор за тези клиенти, които търсят високо качество, дългосрочни отношения и индивидуален подход.
 • Да сме част от пазарните тенденции за продажбата на IT хардуер и да не допускаме компромиси с качеството на обслужване за продадените от нас продукти! Затова непрекъснато инвестираме време и финансов ресурс за иновации и оптимизиране на процесите;

 

Какви са нашите корпоративни ценности:

 • Да развиваме търговските ни отношенията, като познаваме добре нашите клиенти, нуждите им и пазрната ситуация и така да постигнем добри взаимни икономически резултати;
 • Да сме максималисти във всичко, което правим;
 • Да се учим от опита и трудностите, защото вярваме, че бъдещето принадлежи на тези, които знаят от къде са тръгнали и помнят пътя, който са изминали;
 • Да мотивираме нашите служители да разгърнат своя потенциал, защото знаем, че общият успех се дължи на екипна игра на квалифициран и мотивиран персонал със силен колективен дух и креативна мисъл;
 • Да се стремим да дадем нашия принос за опазване на околната среда и намаляване на вредните емисии;
 • Да бъдем ангажирани със съвременните социални проблеми, защото ние сме част от този свят и с личен пример може да постигнем мнго!

Нашите фокус клиенте са геймърите, които имат желание да си купят нов компютър или периферия, но се затрудняват при избора на техника и искат да купят най-доброто за парите си.
Това, което ни отличава от останалите компютърни магазини е, че ние работим основно с хора, които обичат гейминга и съответно знаем, какво искат те.
Правим селекция на специални геймърски продукти на уникална цена всеки месец качени в сайта ни, а конгигурациите, които се сглабят при нас са с 0% ботълнек.
Благодарение на всичко това клиентите ни се наслаждават на incredibly smooth gaming, като са получили готов за ползване компютър или перфектен хардуер. Така най-добрата ни реклама са именно те - нашите доволни клиенти.

 

Йон компютърс ООД e официален партньор на  ASUS, MSI, ASROCK, DELL, Seagate, WD, Microsoft и други, оторизиран дилър на камери и аксесоари GoPro, Garmin, POPcam, DJI, има Gold Partner статус в Intel® Technology Provider Programme за 2021г.

 

 Какво предлагаме на нашите клиенти

 • Бърза доставка на компютърни системи, периферия и лаптопи до дома и офиса Ви;
 • Богат избор от компютърни компоненти, модули и аксесоари;
 • Абонаментна поддръжка и сервиз – гаранционен и извънгаранционен на техника.

Допълнителна информация

Име на фирмата: Йон компютърс ООД
 ЕИК: 131398329
 ДДС ИН: BG131398329
 Адрес на регистрация:  гр. София, ул. Богдановец №10
 МОЛ: Елеонора Симеонска-Станева

Кратки референции за нас може да видите тук.

 

Телефони за контакт:

070020048 - 0.32 ст. на минута
0886151184 - според тарифния план на клиента
029460808 - според тарифния план на клиента
0882517522 - viber/whatsapp  
 

e-mail: [email protected]

 За корпоративни клиенти: [email protected]

 

Работно време:

Понеделник - Петък 9:30 - 13:00, 14:00 - 18:30

Магазина няма да работи на 2.5.2024г.

 Адрес на магазина:
 гр. София, 1582, Цариградски комплекс, бл. 286, вх. А, магазин 4-1

Линк към google maps:

https://goo.gl/maps/FaD7Y3Em4rNWcSLL8

Начин на плащане
 

Йон компютърс ООД предлага следните начини на разплащане: 

 • В БРОЙ - Платете в брой на каса;
 • КАРТА - Платете с дебитна или кредитна карта;
 • С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ - Заплащате поръчаната стока при получаването и от куриер. Ще получите гаранционна карта, касов бон и фактура (по желание);
 • С БАНКОВ ПРЕВОД - Банкови данни - УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД, IBAN: BG61UNCR70001520976141, BIC: UNCRBGSF. След поръчка ще получите проформа фактура за плащане от нас и след като платите, ние ще изпратим поръчаната стока до желания адрес;
 • НА ИЗПЛАЩАНЕ - Кандидатствайте за стоки на изплащане.