|0700 20048|sales@ioncomputers.bg|

POPcam Мултифункционален трипод за смартфони, фотоапарати и спортни камери TPR

Уникалният мултифункционален трипод ще Ви даде спокойствието да пуснете любимото детско на Вашето дете без да се притеснявате за своя телефон, когато има сокчета на масата. Той ще е на безопастно място.

Ако сте на по бира в парка с приятели не пропускайте да пуснете мача гледайки го удобно на Вашия телефон. Определено ще оберете овациите! После сгънете стойката и я приберете в някой джоб, тя е достаъчно компактна.

Когато пътувате може да използвате стойката като удобен и лек селфи стик, когато съберете крачетата на трипода.  Ако задната камера на телефона Ви е по-добра и искате да използвате нея, в държача на телефона има вградено огледалце, за да може да фокусирате правилно снимката и с удобното дистанционно управление да направите желаните кадри.

Стойка за смартфон

А какво ще кажете, когато всички сте на масата на любим Ваш празник Рожден ден или парти и искате да си направите една обща снимка? Със сигурност винаги има един, който липсва понеже той е "фотографът". С тази стойка и този проблем е решен! Просто поставете телефона на нея, включете камерата, нагласете фокуса, за да може всички да се включите в снимката и да няма отрязани глави и с дистанционното управление в комплекта направете достатъчно снимки, за да може всеки един да се хареса на поне една.

Трипода може да помогне и на професионалистите с по-големите апарати, но при тях трябва да се насторои на автоснимка след интервал от време, тъй като дистанционното е предназначено единствено за смартфони.

А имате ли екшън камера? Този уникален аксесоар е изключително подходящ и за тях. Дали ще е GoPro, POPcam или Garmin няма значение, всяка една може да бъде закрепена към него. И освен всичко това може да се ползва и като удобен селфи стик, когато приберете крачетата на стойката. Какво повече му трябва на човек!

Стойката има стандартна ¼“ резба предназначена за закрепване на фотоапарати и рамка (the frame) на екшън камера, ако сте на закрито и няма да мокрите камерата си, както и адаптер (tripod maunt) за водоустойчиви кейсове на спортни камери. Изключение прави новото GoPro Hero5 Black, чийто The Frame се закрепя директно към tripod maunt-a.

 

Модел: TPR
Нето тегло -  150 гр.;
Бруто тегло - 250 гр.
Дължина: 14.5 см.
Товароносимост: 1 кг.
Материал: Висококачествена пластмаса

Цвят: Черен
Трипод/Държач: Черен
Дистанционно: Бял / Черен - моля посочете в поръчката кой цвят дистанционно управление желаете.

Мултифункционален трипод за смартфони, фотоапарати и спортни камери.

Съдържа: статив, държач за смартфони, дистанционно управление за снимане, адаптер за спортни камери,  ¼“ резба за камери и фотоапарати. Стойката е компактна и се прибира във всеки джоб или чанта. 
Може да я ползвате и за селфи стик.

Върни До Горе