|0700 20048|[email protected]|
Категории

0

Акордеонни категории

Windows 10 е вече тук
 

Дата: 2015-09-15

Windows 10 е вече тук
 
Той е познатият Ви Windows, но по-добър!
Windows 10 е създаден, за да се приспособява към вас и към нещата, които правите.Големите му възможности Ви позволяват лесно и просто да използвате устройствата си.С Windows 10 работите бързо и концентрирано.
Надстройте безплатно - лесно е !
Когато купите устройство, което е с Windows 8.1, можете да надстроите безплатно до Windows 10.
Windows 10 е безплатна надстройка, предлагана в рамките на ограничен период от време за устройства с Windows 7 и Windows 8.1 (включително устройства, които вече притежавате).

          

Windows 10 е толкова познат и лесен за използване, че можете да започенете да работите с него веднага.Менюто "Старт" се завръща в разширена форма, за да пренесе в него любимите си проложения. А опростената навигация ви позволява да знаете какво правите от самото начало.
Един изцяло нов браузер е създаден, за да Ви осигури по-добро интернет изживяване. Пишете директно в уеб страниците и ги споделяйте с други хора. Четете онлайн статии, без нищо да отвлича вниманието Ви и запазвайте интересни материали, които да прочетете по-късно.
Забавлявайте се с Windows 10!
 
Удоволствието от игрите никога не е било толкова голямо, колкото с Windows 10. Получавате зашеметяващи визуални ефекети с DirectX 12, хитови игри от Xbox и възможността да записвате игровия процес за секунди.