|070020048|0886151184|sale[email protected]|[email protected]| viber/whatsapp 0882517522
Категории

0

BLACK WKND 2022

 

Условия на кампания "BLACK WKND" 2022

На 18 ноември 2022 г.  в 00.00ч. до 20.11.2022 до 23.59ч. Йон компютърс ООД  предоставя на своите клиенти избрани оферти измежду асортимента от продуктите си в кампанията под наименованието “BLACK WKND” („Кампанията“) на сайта си www.ioncomputers.bg   за територията на Република България и в магазина на компанията на адрес: гр. София, 1582, ж.к. Дружба 2, Цариградски комплекс, бл. 286, вх. А, магазин 4-1

 

Продажбата на продуктите, които са част от кампанията “BLACK WKND” („Продуктите“) ще се провежда само и единствено съгласно долуописаните условия и срокове.

 

1. Кампанията ще се проведе на следния линк на сайта www.ioncomputers.bg :

https://www.ioncomputers.bg/black-wknd

 

2. По-голямата част от Продуктите ще са с обозначени намаления на цените; друга част ще са избрани оферти без посочени намаления на цените, но които ще бъдат представени на вниманието на клиентите в рамките на Кампанията, а друга част ще са оферта на продукти с предоставени подаръци.

 

3. Наличието на иконката  за наличност не гарантира наличности от съответния продукт към момента на създаване на поръчката, поради софтуерно забавяне при премахването й от склада и премахването й от категорията.

 

4. Продуктите са с ограничено количество и продажбата им се извършва в периода на кампанията до изчерпване на наличните количества, специално предвидени за нея. Йон компютърс ООД няма да се ангажира с осигуряването на допълнителни количества от вече изчерпани стоки.

 

5. Изборът и поставянето на определени продукти в секцията „Любими продукти“ в акаунта на даден клиент, преди или по време на евентуалната му подготовка за Кампанията не гарантира, че тези продукти ще участват в Кампанията.

 

6. Напомняме, че добавянето на продуктите в количката за пазаруване не представлява резервирането им. Продуктите се считат за резервирани едва след изпращането на имейл към клиента за потвърждение на поръчката.

 

7. Поръчки по телефона няма да се приемат. Промени на поръчки по телефона няма да се правят. Всички поръчки следва да се направят лично от клиентите на www.ioncomputers.bg по електронен път.

 

8. Данните по направена поръчка, като получател, адрес, телефон, начин на доставка (до офис на куриер или до адрес на клиента) и др., относно продукти, предлагани от Йон компютърс ООД, няма да могат да се променят след издаване на фактура от страна на Йон компютърс ООД. Ако подобна промяна е необходима, клиентите могат да анулират нежеланата поръчка и да направят нова, в която да включат желаните от тях данни. В тези случаи Йон компютърс ООД не гарантира, че междувременно съответният продукт няма да бъде изчерпан.

 

9. Продуктите могат да бъдат платени само чрез методите за плащане, достъпни в сайта www.ioncomputers.bg , в момента на регистриране на поръчката. Заявяване на Продукти на кредит (чрез БНП Париба) ще е достъпно . Минималната/максималната сума за кредит и други условия за получаването на кредит ще е обявена на следния линк https://www.ioncomputers.bg/page/10/bnp-pariba-lichni-finansi.html.  В една поръчка, която има заявени продукти на кредит, не може да се съдържат други продукти, коити клиентът не желае да вземе на кредит (чрез БНП Париба).

 

10. Издаване на проформа фактури няма да е възможно или ще е възможно след преминаване на кампанията, което не гарантира наличност на желаната стока.

 

12. Всички клаузи на Общите Условия за ползване на сайта на Йон компютърс ООД  ще са приложими и по време на кампанията “BLACK WKND” от 18 ноември 2022 г.  в 00.00ч. до 20.11.2022 до 23.59ч., доколкото друго не е предвидено в настоящия правилник.

 

13. Йон компютърс ООД си запазва правото да прекрати, промени, разшири или да преустанови за постоянно, по всяко време асортимента на Продуктите в Кампанията, като обяви това публично на сайта www.ioncomputers.bg.

 

14. Доставката на поръчаните Продукти от  Кампанията може да се забави в рамките на 14 работни дни.

 

15. Настоящите условия се предоставят безплатно на разположение на клиентите на www.ioncomputers.bg. Той може да бъде получен безплатно на хартиен носител от  Йон компютърс ООД  след отправяне на искане за това на имейл адреса за коренспонденция:  [email protected] или лично в магазина на компанията.

 

Йон компютърс ООД

Инж. Елеонора Симеонска-Станева

Управител