|070020048|0886151184|sale[email protected]|[email protected]| viber/whatsapp 0882517522
Категории

0

Начало Марки

Марки

«1»

Sony

Добре дошли в света на Sony: музика, филми, телевизия, игри и електроника.

http://www.sony.com/

39
продукти

Acer

Acer Incorporated е многонационална компания, производител на хардуер, базирана в Тайпей, о. Тайван . Създателят и основател на фирмата е Шъ Джънжун. Шъ е роден на 8 декември 1944 година в Луган Тауншип, Тайван. Това, което се знае за детството му е, че е бил много запален по математиката — винаги е бил първи в класа и тя определено му е помогнала. Той завършва Националния Chiao Tung (Дзияотун) университет, като на 27 години получава магистърска степен по специалността Електронен Инженер (1972). Съвсем по правилата, Шъ се жени за Каролин Йе и отива да работи в Qualitron Industrial Corp. като се занимава с инженерен дизайн. Само 4 години по-късно Шъ, жена му и още пет техни приятели дават началото на Multitech International. Началната инвестиция е 25 хиляди долара. Съвсем скоро след това служителите наброяват вече 11 човека, а Multitech започва да се занимава с писане на електронни игри. По-късно се превръща в дистрибутор на вносни полупроводници и малко по малко се утвърждава като сериозна фирма. През 1981 година Шъ прекръства компанията Multitech на Acer Inc. (Acer от латински се превежда като „остър“). По-късно пък той си сменя и собственото име с цел да бъде по-лесно за възприемане от западните му партньори. Новото име на Шъ Джънжун е Стан Шъ. Първият международен успех на Acer идва през същата 1981 година, благодарение на обучаващо устройство наречено “MicroProfessor”. Не случайно за Acer се говори, че е фирмата, която е показала пътя към бъдещето на тайванците — тя се старае, чрез нея обществото да научи много нови неща в технологиите и се опитва да подтикне пазара към развитие в тази насока. Произвежданите от нея продукти включват десктоп и лаптоп компютри, PDA, сървъри, запаметяващи и периферни устройства. Компанията е 2-ят по продажби в света (вкл. и в България) компютърен производител след „Хюлет-Пакард“ (HP) и не крие сериозните си амбиции за 1-во място. През последните години Acer първи прилагат нови технологии, съчетани с високо качество и ниски цени, докато HP допускат производство на лаптопи с отклонения в качеството, борейки за по-достъпна цена на техните продукти. Интересно е да се знае, че Association for Canadian Educational Resources също използва името ACER, но като съкращение, то се изписва само с главни букви, за разлика от английското име на Ейсър — Acer.

http://www.acer.com/

128
продукти

Alienware

Alienware – изработени по поръчка високопроизводителни ноутбуци и настолни компютри за игри, за дома и за професионална употреба.

http://www.alienware.com/

1
продукти

Dell

Dell, Inc., или „Дел“, е американска корпорация, сред най-големите в света за производство, разпространение и поддръжка на компютри и свързани с тях продукти и услуги. Седалището на компанията е в Раунд Рок, щата Тексас, САЩ. Тя е основана през 1984 г. в Остин, Тексас от Майкъл Дел като PC Limited. От 1988 г. се нарича Dell Computer, а от 2003 г. — Dell, Inc. Dell изработва всякакви видове настолни и преносими персонални компютри, мрежово оборудване, сървъри, устройства за съхраняване на данни и други. Те също така предлагат и различни видове услуги. Интересно е да се отбележи, че стартовият капитал на Майкъл Дел е $1000. Това, което прави компанията различна, е че не използва посредници, а така наречените преки продажби, директно на клиента. Те също така първи в компютърната индустрия въвеждат поръчките и продажбите по интернет.

http://www.dell.com/

184
продукти

HP

Хюлет-Пакард (Hewlett-Packard, съкратено HP) е една от най-големите световни корпорации в сферата на информационните технологии, известна със своите принтери, персонални компютри и сървъри. Тя е и четвъртият по големина доставчик на хардуер и услуги в областта на информационните технологии с обем на продажбите в този сектор от 13,84 милиарда евро и общ обем на продажбите от 69,05 милиарда евро (2006). Компанията е основана през 1939 г. от Бил Хюлет и Дейв Пакард. Корпоративното седалище се намира в Пало Алто, Калифорния, САЩ. Президент и главен изпълнителен директор е Мег Уитман.

http://www.hp.com/

413
продукти

Samsung

Samsung Electronics (Самсунг Електроникс) е най-големият производител на електроника в света. Компанията е разположена в Сеул, Южна Корея. Samsung Electronics е най-голямата компания в Южна Корея и основна част от Samsung Group. Samsung е водещ производител на повече от 70 вида продукти, като DRAM, SDRAM, флаш памети, твърди дискове, цифрови дисплеи (LCD, плазмени и OLED), потребителска електроника като телевизори, DVD плейъри, Blu-ray плейъри, системи за домашно кино, мобилни телефони, MP3 плейъри, цифрови камери и фотоапарати, монитори, CD- и DVD- устройства, принтери и копирни машини, както и на редица домакински уреди, като хладилници, перални машини, микровълнови фурни, готварски печки, прахосмукачки и климатици. През 2005 г. Samsung изпреварва японския си конкурент Sony и за пръв път е определен (от Interbrand) като водещ и най-популярен производител на битова електроника в света. Също така през 2007 г. Samsung изпреварва американците от Motorola, превръщайки се в най-големия производител на мобилни телефони в света. През същата година приходите на компанията от продажби надхвърлят 100 млрд. долара за пръв път в историята ѝ. Това постижение нарежда Samsung, наред със Siemens (Германия) и Hewlett-Packard (САЩ) в тройката на най-големите компании в електронната индустрия.

http://www.samsung.com/

116
продукти

Microsoft

Корпорация Майкрософт (на английски: Microsoft Corporation) е американска транснационална компания, развиваща дейност в областта на копютърните технологии и разработката на софтуер. Седалището ѝ е разположено в гр. Редмънд, САЩ, най-известните ѝ продукти са операционната система Windows и пакетът от текстообработващи програми Microsoft Office. Тя е вторият по големина доставчик на софтуер и услуги в областта на информационните технологии след IBM с обем на продажбите в този сектор от 29,11 милиарда евро и общ обем на продажбите от 31,69 милиарда евро (2006). Компанията е основана през 1975 г. от Бил Гейтс и Пол Алън. Компанията е обвинявана няколко пъти в злоупотреба с монополното си положение. Съществува и български филиал на фирмата, Майкрософт България ООД. През 1999 г. компанията става най-скъпата компания в света с пазарна капитализация от 620,58 млрд. щатски долара. През август 2012 г. Епъл подобрява този рекорд, като постига пазарна капитализация от 623 млрд. щатски долара.

http://www.microsoft.com/

12
продукти

Toshiba

Продуктите на Toshiba за американския пазар, услуги и информация.

http://www.toshiba.com/

6
продукти

Asus

ASUS или ASUSTeK Computer Inc. е многонационална компютърна компания, основана на 2 април 1990 г. в Тайпе, Тайван. Основателите на фирмата работят преди това като компютърни инженери в ACER. Името ASUS идва от Пегас (Pegasus), крилатия кон от гръцката митология. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, смартфони, мултимедийни и безжични устройства (периферия) и мрежови устройства.

http://www.asus.com/bg/

293
продукти

Lenovo

Lenovo Group, известна по-рано като Legend Group е най-големият производител на компютри в Китай и осмият по големина в света (2004). Мажоритарният дял в Lenovo е собственост на контролираната от китайското правителство Legend Group Holdings. През декември 2004 Lenovo обявява намерението си да купи подразделението за персонални компютри на американския производител IBM, в миналото практически монополист на този пазар.Сега IBM правят само сървъри.

http://lenovo.com/us/en/

122
продукти

Linksys

Linksys, поделение на Cisco Systems, е глобален лидер в безжични и етернет мрежи за индивидуални клиенти и малки офиси.

http://www.linksys.com/

0
продукти

Lexmark

Lexmark е водещ разработчик, производител и доставчик на печатни решения, включително цветнолазерни, черно-бели лазерни, мастилено-струйни, матрични и мултифункционални принтери, и консумативи за офиса и дома.

http://www.lexmark.com/

51
продукти

NetGear

Безжични рутери, безжични адаптери, умни стакиращи се суитчове, и други мрежови решения за дома, малкия бизнес и големи интернет доставчици.

http://www.netgear.com/

0
продукти

Xerox

Управление на документите от Xerox - цветни принтери, копирни машини, бизнес консултации, консумативи.

http://www.xerox.com/

163
продукти

Canon

Canon е световен лидер в продукти за изображения и цифрови решения за дома и офиса.

http://www.canon.com/

398
продукти

Kaspersky

Антивирусен софтуер за дома и бизнеса. Най-бързите антивирусни обновявания в света. Безплатно сканиране за вируси и демо версии.

http://www.kaspersky.com/

1
продукти

Apple

Apple Inc. е американска мултинационална корпорация за производство и продажба на потребителска електроника, компютърен софтуер и персонални компютри. Най-известните продукти на компанията са персоналните компютри Macintosh, операционната система Mac OS X, портативните мултимедийни плеъри iPod, мултимедийния браузър iTunes, уеб браузъра Safari и мобилната операционна система iOS. Към 24 септември 2011 г. компанията управлява 357 магазина за продажба на дребно в 11 страни и онлайн магазин, където се продават софтуерни и хардуерни продукти. Към септември 2011 г. Apple е компанията с най-голяма пазарна капитализация в света и най-голямата технологична компания по приход и печалба в света. Компанията е основана на 1 април 1976 г. в Купертино, Калифорния, в Силициевата долина. В продължение на 30 години компанията носи името Apple Computer, Inc., докато на 9 януари 2007 премахва „Computer“ от името си, за да подчертае своето разширение към пазара за потребителска електроника, в допълнение на пазара за персонални компютри. Към края на финансовата 2011 година, на 24 септември 2011 г. в целия свят за Apple работят 60 400 служители на пълен работен ден и 2900 временно заети, които реализират годишни продажби за 108,3 млрд. долара. Apple притежава необичайна репутация в света на потребителската електроника, дължаща се на нейната задълбочена философия за продуктовия дизайн и на нейните отличителни рекламни кампании. В това се включва и клиентска база, която е вярна на компанията и марката, особено в Съединените щати. През август 2012 г. компанията става най-скъпата компания в света с пазарна капитализация от 623 млрд. щатски долара, задминавайки стойността на Майкрософт от 1999 г. (620,58 млрд. щатски долара).

http://www.apple.com/

25
продукти

Intel

Интел (Intel Corporation) е базирана в град Санта Клара, щата Калифорния, САЩ мултинационална корпорация, известна най-вече с производството на микропроцесори и специализирани интегрални схеми. Интел е производител на мрежови карти, чипсети за системни платки, компютърни компоненти и други устройства. Интел разработва изследователски проекти във всички области на полупроводниковата промишленост.

http://www.intel.com/

70
продукти
4
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти

CDV

0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
99
продукти
142
продукти

J&A

0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
35
продукти
37
продукти
2
продукти

G.SKILL

Основана през 1989 г. от ентусиасти, G.SKILL е водещ производител на модули с памет за производителност, базиран в Тайпе, Тайван. През годините ние предлагаме продукти с изключителна производителност на паметта, игрови периферни устройства от висок клас и решения за съхранение на милиони компютърни геймъри, създатели на съдържание и любители на ентусиазъм в цял свят.

 

С дългогодишен опит в изследването и разработването на екстремна памет на производителността, G.SKILL постигна множество световни рекорди и предлага някои от най-бързо изпълняващите се комплекти памет на пазара днес. С компютърните технологии, които се ускоряват с по-бързи темпове от всякога досега, G.SKILL се стреми да издигне и повдигне стандарта на производителност при всяко ново поколение на платформата до своите граници за по-плавен геймплей и по-бързи изчисления.


Всеки продукт на G.SKILL е проектиран и проектиран за надеждност и съвместимост в широк спектър от компютърни платформи, включително игрови системи от висок клас, мощни работни станции и активни 24/7 високоскоростни сървъри. С нашия висококвалифициран екип за научноизследователска и развойна дейност, техническа поддръжка, продажби и маркетинг, G.SKILL е най-добрият избор на авангардни продукти за памет и производителност на игри за вашия дом и бизнес.

https://www.gskill.com

28
продукти
55
продукти
0
продукти
1
продукти
0
продукти
0
продукти
4
продукти
3
продукти
130
продукти
11
продукти
0
продукти
8
продукти
1
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
27
продукти
0
продукти
10
продукти
0
продукти

OEM

6
продукти
5
продукти
4
продукти
5
продукти
6
продукти
14
продукти
20
продукти
11
продукти
1
продукти
10
продукти
    Днес ще ви покажа пет идеи, които чудесно биха намерили своето място под геймърската коледна елха и освен всичко друго няма да...
    Днес ще ви покажа,  как лесно може да имаме достъп до файловете си на всяко едно устройство, вътре и извън локалната си м...
    днес ще ви покажа как да си направите домашен сървър и локална мрежа. Звучи просто, но всъщност никак не е лесна задача и с та...
    Днес ще разгледаме най-малкото геймърско рс, на което съм попадал някога - ASUS ROG ALLY
    Днес ще обърнем внимание на бъдещето на компютърните чипове и по-конкретно на така наречения субстрат и материалът, от който т...
    Днес ще ви покажа 10 супер полезни функции и приложения, които са част от вашата операционна система, ако тя е Windows 10 или...