Знаете ли, че:
Под цената на всеки продукт има статус за наличност!
Кликнете върху него за да видите времето за доставка.
|070020048|0886151184|sales@ioncomputers.bg|b2b@ioncomputers.bg| viber/whatsapp 0882517522
Категории

0

Начало Марки

Марки

«1»

Sony

Добре дошли в света на Sony: музика, филми, телевизия, игри и електроника.

http://www.sony.com/

42
продукти

Acer

Acer Incorporated е многонационална компания, производител на хардуер, базирана в Тайпей, о. Тайван . Създателят и основател на фирмата е Шъ Джънжун. Шъ е роден на 8 декември 1944 година в Луган Тауншип, Тайван. Това, което се знае за детството му е, че е бил много запален по математиката — винаги е бил първи в класа и тя определено му е помогнала. Той завършва Националния Chiao Tung (Дзияотун) университет, като на 27 години получава магистърска степен по специалността Електронен Инженер (1972). Съвсем по правилата, Шъ се жени за Каролин Йе и отива да работи в Qualitron Industrial Corp. като се занимава с инженерен дизайн. Само 4 години по-късно Шъ, жена му и още пет техни приятели дават началото на Multitech International. Началната инвестиция е 25 хиляди долара. Съвсем скоро след това служителите наброяват вече 11 човека, а Multitech започва да се занимава с писане на електронни игри. По-късно се превръща в дистрибутор на вносни полупроводници и малко по малко се утвърждава като сериозна фирма. През 1981 година Шъ прекръства компанията Multitech на Acer Inc. (Acer от латински се превежда като „остър“). По-късно пък той си сменя и собственото име с цел да бъде по-лесно за възприемане от западните му партньори. Новото име на Шъ Джънжун е Стан Шъ. Първият международен успех на Acer идва през същата 1981 година, благодарение на обучаващо устройство наречено “MicroProfessor”. Не случайно за Acer се говори, че е фирмата, която е показала пътя към бъдещето на тайванците — тя се старае, чрез нея обществото да научи много нови неща в технологиите и се опитва да подтикне пазара към развитие в тази насока. Произвежданите от нея продукти включват десктоп и лаптоп компютри, PDA, сървъри, запаметяващи и периферни устройства. Компанията е 2-ят по продажби в света (вкл. и в България) компютърен производител след „Хюлет-Пакард“ (HP) и не крие сериозните си амбиции за 1-во място. През последните години Acer първи прилагат нови технологии, съчетани с високо качество и ниски цени, докато HP допускат производство на лаптопи с отклонения в качеството, борейки за по-достъпна цена на техните продукти. Интересно е да се знае, че Association for Canadian Educational Resources също използва името ACER, но като съкращение, то се изписва само с главни букви, за разлика от английското име на Ейсър — Acer.

http://www.acer.com/

148
продукти

Alienware

Alienware – изработени по поръчка високопроизводителни ноутбуци и настолни компютри за игри, за дома и за професионална употреба.

http://www.alienware.com/

1
продукти

Dell

Dell, Inc., или „Дел“, е американска корпорация, сред най-големите в света за производство, разпространение и поддръжка на компютри и свързани с тях продукти и услуги. Седалището на компанията е в Раунд Рок, щата Тексас, САЩ. Тя е основана през 1984 г. в Остин, Тексас от Майкъл Дел като PC Limited. От 1988 г. се нарича Dell Computer, а от 2003 г. — Dell, Inc. Dell изработва всякакви видове настолни и преносими персонални компютри, мрежово оборудване, сървъри, устройства за съхраняване на данни и други. Те също така предлагат и различни видове услуги. Интересно е да се отбележи, че стартовият капитал на Майкъл Дел е $1000. Това, което прави компанията различна, е че не използва посредници, а така наречените преки продажби, директно на клиента. Те също така първи в компютърната индустрия въвеждат поръчките и продажбите по интернет.

http://www.dell.com/

240
продукти

HP

Хюлет-Пакард (Hewlett-Packard, съкратено HP) е една от най-големите световни корпорации в сферата на информационните технологии, известна със своите принтери, персонални компютри и сървъри. Тя е и четвъртият по големина доставчик на хардуер и услуги в областта на информационните технологии с обем на продажбите в този сектор от 13,84 милиарда евро и общ обем на продажбите от 69,05 милиарда евро (2006). Компанията е основана през 1939 г. от Бил Хюлет и Дейв Пакард. Корпоративното седалище се намира в Пало Алто, Калифорния, САЩ. Президент и главен изпълнителен директор е Мег Уитман.

http://www.hp.com/

473
продукти

Samsung

Samsung Electronics (Самсунг Електроникс) е най-големият производител на електроника в света. Компанията е разположена в Сеул, Южна Корея. Samsung Electronics е най-голямата компания в Южна Корея и основна част от Samsung Group. Samsung е водещ производител на повече от 70 вида продукти, като DRAM, SDRAM, флаш памети, твърди дискове, цифрови дисплеи (LCD, плазмени и OLED), потребителска електроника като телевизори, DVD плейъри, Blu-ray плейъри, системи за домашно кино, мобилни телефони, MP3 плейъри, цифрови камери и фотоапарати, монитори, CD- и DVD- устройства, принтери и копирни машини, както и на редица домакински уреди, като хладилници, перални машини, микровълнови фурни, готварски печки, прахосмукачки и климатици. През 2005 г. Samsung изпреварва японския си конкурент Sony и за пръв път е определен (от Interbrand) като водещ и най-популярен производител на битова електроника в света. Също така през 2007 г. Samsung изпреварва американците от Motorola, превръщайки се в най-големия производител на мобилни телефони в света. През същата година приходите на компанията от продажби надхвърлят 100 млрд. долара за пръв път в историята ѝ. Това постижение нарежда Samsung, наред със Siemens (Германия) и Hewlett-Packard (САЩ) в тройката на най-големите компании в електронната индустрия.

http://www.samsung.com/

126
продукти

Microsoft

Корпорация Майкрософт (на английски: Microsoft Corporation) е американска транснационална компания, развиваща дейност в областта на копютърните технологии и разработката на софтуер. Седалището ѝ е разположено в гр. Редмънд, САЩ, най-известните ѝ продукти са операционната система Windows и пакетът от текстообработващи програми Microsoft Office. Тя е вторият по големина доставчик на софтуер и услуги в областта на информационните технологии след IBM с обем на продажбите в този сектор от 29,11 милиарда евро и общ обем на продажбите от 31,69 милиарда евро (2006). Компанията е основана през 1975 г. от Бил Гейтс и Пол Алън. Компанията е обвинявана няколко пъти в злоупотреба с монополното си положение. Съществува и български филиал на фирмата, Майкрософт България ООД. През 1999 г. компанията става най-скъпата компания в света с пазарна капитализация от 620,58 млрд. щатски долара. През август 2012 г. Епъл подобрява този рекорд, като постига пазарна капитализация от 623 млрд. щатски долара.

http://www.microsoft.com/

31
продукти

Toshiba

Продуктите на Toshiba за американския пазар, услуги и информация.

http://www.toshiba.com/

22
продукти

Asus

ASUS или ASUSTeK Computer Inc. е многонационална компютърна компания, основана на 2 април 1990 г. в Тайпе, Тайван. Основателите на фирмата работят преди това като компютърни инженери в ACER. Името ASUS идва от Пегас (Pegasus), крилатия кон от гръцката митология. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, смартфони, мултимедийни и безжични устройства (периферия) и мрежови устройства.

http://www.asus.com/bg/

462
продукти

Lenovo

Lenovo Group, известна по-рано като Legend Group е най-големият производител на компютри в Китай и осмият по големина в света (2004). Мажоритарният дял в Lenovo е собственост на контролираната от китайското правителство Legend Group Holdings. През декември 2004 Lenovo обявява намерението си да купи подразделението за персонални компютри на американския производител IBM, в миналото практически монополист на този пазар.Сега IBM правят само сървъри.

http://lenovo.com/us/en/

185
продукти

Linksys

Linksys, поделение на Cisco Systems, е глобален лидер в безжични и етернет мрежи за индивидуални клиенти и малки офиси.

http://www.linksys.com/

0
продукти

Lexmark

Lexmark е водещ разработчик, производител и доставчик на печатни решения, включително цветнолазерни, черно-бели лазерни, мастилено-струйни, матрични и мултифункционални принтери, и консумативи за офиса и дома.

http://www.lexmark.com/

53
продукти

NetGear

Безжични рутери, безжични адаптери, умни стакиращи се суитчове, и други мрежови решения за дома, малкия бизнес и големи интернет доставчици.

http://www.netgear.com/

0
продукти

Xerox

Управление на документите от Xerox - цветни принтери, копирни машини, бизнес консултации, консумативи.

http://www.xerox.com/

194
продукти

Canon

Canon е световен лидер в продукти за изображения и цифрови решения за дома и офиса.

http://www.canon.com/

355
продукти

Kaspersky

Антивирусен софтуер за дома и бизнеса. Най-бързите антивирусни обновявания в света. Безплатно сканиране за вируси и демо версии.

http://www.kaspersky.com/

1
продукти

Apple

Apple Inc. е американска мултинационална корпорация за производство и продажба на потребителска електроника, компютърен софтуер и персонални компютри. Най-известните продукти на компанията са персоналните компютри Macintosh, операционната система Mac OS X, портативните мултимедийни плеъри iPod, мултимедийния браузър iTunes, уеб браузъра Safari и мобилната операционна система iOS. Към 24 септември 2011 г. компанията управлява 357 магазина за продажба на дребно в 11 страни и онлайн магазин, където се продават софтуерни и хардуерни продукти. Към септември 2011 г. Apple е компанията с най-голяма пазарна капитализация в света и най-голямата технологична компания по приход и печалба в света. Компанията е основана на 1 април 1976 г. в Купертино, Калифорния, в Силициевата долина. В продължение на 30 години компанията носи името Apple Computer, Inc., докато на 9 януари 2007 премахва „Computer“ от името си, за да подчертае своето разширение към пазара за потребителска електроника, в допълнение на пазара за персонални компютри. Към края на финансовата 2011 година, на 24 септември 2011 г. в целия свят за Apple работят 60 400 служители на пълен работен ден и 2900 временно заети, които реализират годишни продажби за 108,3 млрд. долара. Apple притежава необичайна репутация в света на потребителската електроника, дължаща се на нейната задълбочена философия за продуктовия дизайн и на нейните отличителни рекламни кампании. В това се включва и клиентска база, която е вярна на компанията и марката, особено в Съединените щати. През август 2012 г. компанията става най-скъпата компания в света с пазарна капитализация от 623 млрд. щатски долара, задминавайки стойността на Майкрософт от 1999 г. (620,58 млрд. щатски долара).

http://www.apple.com/

100
продукти

Intel

Интел (Intel Corporation) е базирана в град Санта Клара, щата Калифорния, САЩ мултинационална корпорация, известна най-вече с производството на микропроцесори и специализирани интегрални схеми. Интел е производител на мрежови карти, чипсети за системни платки, компютърни компоненти и други устройства. Интел разработва изследователски проекти във всички области на полупроводниковата промишленост.

http://www.intel.com/

85
продукти
5
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти

CDV

0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
99
продукти
156
продукти

J&A

0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
37
продукти
37
продукти
3
продукти

G.SKILL

Основана през 1989 г. от ентусиасти, G.SKILL е водещ производител на модули с памет за производителност, базиран в Тайпе, Тайван. През годините ние предлагаме продукти с изключителна производителност на паметта, игрови периферни устройства от висок клас и решения за съхранение на милиони компютърни геймъри, създатели на съдържание и любители на ентусиазъм в цял свят.

 

С дългогодишен опит в изследването и разработването на екстремна памет на производителността, G.SKILL постигна множество световни рекорди и предлага някои от най-бързо изпълняващите се комплекти памет на пазара днес. С компютърните технологии, които се ускоряват с по-бързи темпове от всякога досега, G.SKILL се стреми да издигне и повдигне стандарта на производителност при всяко ново поколение на платформата до своите граници за по-плавен геймплей и по-бързи изчисления.


Всеки продукт на G.SKILL е проектиран и проектиран за надеждност и съвместимост в широк спектър от компютърни платформи, включително игрови системи от висок клас, мощни работни станции и активни 24/7 високоскоростни сървъри. С нашия висококвалифициран екип за научноизследователска и развойна дейност, техническа поддръжка, продажби и маркетинг, G.SKILL е най-добрият избор на авангардни продукти за памет и производителност на игри за вашия дом и бизнес.

https://www.gskill.com

43
продукти
55
продукти
0
продукти
2
продукти
0
продукти
0
продукти
8
продукти
0
продукти
151
продукти
13
продукти
0
продукти
10
продукти
1
продукти
0
продукти
0
продукти
1
продукти
43
продукти
0
продукти
10
продукти
0
продукти

OEM

7
продукти
6
продукти
6
продукти
2
продукти
    Днес ще ви покажа, как сглобих едно от най-яките РС-та, които съм правил в този канал. То включва два основни компонента, за к...
    Кои процесори си заслужават най-много в днешния пазар на хардуера? Основния акцент на препоръката е от гледната точка на гейми...
    Какво лично аз бих препоръчал, в условно казано, трите категории - бюджетен, среден и висок клас?
    Първо какво е Screen Tearing и защо се получава. Това е явление, при което изглежда така сякаш кадрите се наслагват един върху...
    Какви са първите стъпки, които аз лично бих предприел в този случай? Хубаво е да имате един списък със задачи, които да знаете...
    Често пъти получавам въпроса защо независимо, дали става дума за обем на флашка, на SD карта, на хард диск или на SSD, обемът,...