|0700 20048|sales@ioncomputers.bg|
Категории

0

Начало Статии

Статии

Най-добрия коледен подарък за геймър 2019

 

 

Здравейте, хора, 

макар Коледа все още да изглежда далеч, не е рано да започнем да се оглеждаме за подходящи коледни подаръци. Ако познавате геймър или Вие самите сте такъв и искате да направите подарък на себе си, без да трябва да изсипете един тон пари. Продуктът, който ще разгледам днес заслужава внимание. 

Прочети още →

Radeon RX 5700XT VS Nvidia RTX 2060 Super

 

 

Здравейте хора,

преди две седмици сглобих едно много яко РС с новия процесор на AMD от третото поколение на Ryzen това беше 3800Х и както ви обещах, днес ще тествам на него две също съвсем нови видео карти. Това са Radeon RX 5700XT и Nvidia GeForce RTX 2060 Super.

Прочети още →

AMD представя най-мощния 16-ядрен процесор за потребителски настолни системи

 

 

Днес AMD обяви пускането на очаквания с нетърпение флагман сред процесорите - 16-ядреният AMD Ryzen 9 3950X. Той ще бъде наличен в глобален мащаб от 25 ноември 2019 г.

Прочети още →

Яко геймърско PC и две нови видео игри

 

 

Здравейте, хора,

отдавна не бях правил видео със сглобяване на РС и сега съм Ви подготвил нещо много специално.

Прочети още →

Хибридната механчина клавиатура Cougar Core

 

 

Клавиатурата Cougar Core е хибридно-механична, направена е от пластмаса, която съдейки от тестовете ми е доста, е доста издръжлива на силен натиск или огъване.

Прочети още →

AMD пусна на пазара два Ryzen процесора за OEM-и и асемблатори

 

 

9 октомври 2019 г. - Днес AMD обяви пазарния дебют на два процесора от новата Ryzen 3000 серия за ОЕМ производители и системни интегратори. Чиповете със “Zen 2” архитектура и 7 nm технология ще вдигнат нивото в игрите и семейните забавления.

Прочети още →

Ревю на новите слушалки на Андро - HyperX Cloud Alpha

 

 

Днешната статия ще бъде доста специална, защото няма да бъде просто ревю на слушалки.

Прочети още →

AMD пуска Radeon™ RX 5500 серия

 

 

Санта Клара, Калифорния, 7 октомври 2019 г. – Днес AMD (NASDAQ: AMD) обяви графичните карти от серия Radeon™ RX 5500 с новата RDNA гейминг архитектура за висока производителност в игри на 1080p.

Прочети още →

Новата серия монитори Acer Nitro QG1

 

 

Ако днес трябваше да си купя геимърски монитор, без да дам цяло състояние, сериозно бих се замислил за двата монитора на Acer, които ми попаднаха наскоро. Те са от новата Nitro QG1 серия на Acer.  Нека не се бърка с Acer Nitro VGO, на които също направих ревю преди около една година. 

Прочети още →

Как да сменим кутията на компютъра си

 

 

Най-добрия начин да подобрим външния вид на компютърната си конфигураця е като заменим остарялата кутия с нещо по-свежо. 

Прочети още →
Страница 1 от 23
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
    Здравейте, хора,  макар Коледа все още да изглежда далеч, не е рано да започнем да се оглеждаме за подходящи коледни п...
    Здравейте хора, преди две седмици сглобих едно много яко РС с новия процесор на AMD от третото поколение на Ryzen това беше...
    Здравейте, хора, отдавна не бях правил видео със сглобяване на РС и сега съм Ви подготвил нещо много специално.
    Днешната статия ще бъде доста специална, защото няма да бъде просто ревю на слушалки.
    Ако днес трябваше да си купя геимърски монитор, без да дам цяло състояние, сериозно бих се замислил за двата монитора на Acer,...
    Най-добрия начин да подобрим външния вид на компютърната си конфигураця е като заменим остарялата кутия с нещо по-свежо. ...