|0700 20048|[email protected]|
Категории

0

PBA_Button
cougar_multibaner
Продукти Asrock
Razer_Button
Начало Статии

Статии

AMD пуска новата серия Ryzen 3000XT процесори за настолни компютри

 

 

AMD пуска на пазара новите процесори AMD Ryzen™ 9 3900XT, Ryzen™ 7 3800XT и Ryzen™ 5 3600XT

Прочети още →

Marvo Pro G961 - Лека и удобна мишка

 

 

Здравейте, хора, днес ще продължа със серията ми ревюта на периферия от премиум серията на Marvo - Marvo Pro. Мишката, която ще разгледаме носи звучното заглавие G961 и е продължение от новата генерация геймърска периферия с дизайн, създаден от марката Glorious, които създадоха най-леката мишка с отвори по корпуса.

Прочети още →

Marvo HG9053 - Върховите слушалки на Marvo

 

 

Здравейте, хора,

днес продължаваме да разглеждаме премиум периферия на Marvo - Marvo Pro. Това, което държа в ръцете си са върховите слушалки Marvo Pro HG9053, които идват на цена от около 100лв.

Прочети още →

Нова механична клавиатура от Marvo Pro сериите KG965G

 

 

Здравейте, хора,

вярвам повечето от вас вече са доста добре запознати с марката Marvo Scorpion, тъй като съм правил не едно и две ревюта на техни продукти. Общото между тях е, че става дума за геймърска периферия на достъпна цена, която е устойчива и предлага доста от популярните геймърски гъзарийки, характерни за много от по-скъпите марки.

Прочети още →

AMD предлага на РС ентусиастите повече избор отвсякога с новите процесори Ryzen™ 3000XT

 

 

Днес AMD анонсира три попълнения в семейството на настолните процесори AMD Ryzen™ от трето поколение. Това са AMD Ryzen™ 9 3900XT, AMD Ryzen™ 7 3800XT и AMD Ryzen™ 5 3600XT.

Прочети още →

Колко добро е PC-то с Ryzen 3 3300X/3100 и RX 5600XT

 

 

Здравейте, хора, миналата седмица сглобих една изцяло AMD базирана конфигурация с видео картата Radeon RX 5600 XT и процесор Ryzen 3 3300X и уговорката, че ще я тестваме и с Ryzen 3 3100. Днес е време да разберем колко добре се справи тази геймърска машина с бенчмарковете и игрите.

Прочети още →

Сглобявам AMD PC от среден клас

 

 

Днес съм ви подготвил нещо много подобно, само че ще бъде чисто нов билд, със същите два процесора, но този път видео картата ще бъде на AMD, това е Radeon RX 5600XT.

Прочети още →

Проектор за домашно кино – Benq TK810

 

 

Здравейте, хора, последните седмици говорихме доста за хардуер и за компютърни конфигурации и в скоро време предстои да се върнем към тази тема. Но днес ще говорим за нещо малко по-различно.

Прочети още →

Слагам нова видео карта на старо PC

 

 

Здравейте, хора, преди няколко седмици ви показах един доста интересен експеримент. Взех това употребявано офис РС, с процесор Core i3-4160, струващо само 239лв. Добавих му още 4GB рам, така че да станат 8 и му сложих SSD. След това го тествах с две супер бюджетни видео-карти GT 1030 и RX 550 в опит да направя едно ултра бюджетно геймърско РС за цена малко над 500лв.

Прочети още →

Intel 10-то поколение – първи впечатления

 

 

Здравейте, хора, наскоро от Intel оповестиха какви ще бъдат спецификациите за новото 10-то поколение десктоп процесори на компанията и в тази статия мисля да изкажа моите първи впечатления. Десетото поколение на Intel най-сетне е тук, то носи названието Comet Lake (Comet като „Комета“ в превод на български).

Прочети още →
Страница 1 от 27
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
    Здравейте, хора, днес продължаваме да разглеждаме премиум периферия на Marvo - Marvo Pro. Това, което държа в ръцете си са...
    Здравейте, хора, днес ще продължа със серията ми ревюта на периферия от премиум серията на Marvo - Marvo Pro. Мишката, която щ...
    Здравейте, хора, вярвам повечето от вас вече са доста добре запознати с марката Marvo Scorpion, тъй като съм правил не едно...
    Здравейте, хора, миналата седмица сглобих една изцяло AMD базирана конфигурация с видео картата Radeon RX 5600 XT и проце...
    Днес съм ви подготвил нещо много подобно, само че ще бъде чисто нов билд, със същите два процесора, но този път видео картата...
    Здравейте, хора, последните седмици говорихме доста за хардуер и за компютърни конфигурации и в скоро време предстои да се вър...