|070020048|0886151184|[email protected]|[email protected]| viber/whatsapp 0882517522
Категории

0

Вижте всички статии

ТОП 10 Безплатни игри, които трябва да играем през 2017

ТОП 10 Безплатни игри, които трябва да играем през 2017

Forza Motorsport 6 Apex

 

Forza Motorsport 6 Apex

 

Ако сте фенове на симулаторите и на безплатнте игри, имат нещо за Вас.
Безплатен симулатор с прекрасна графика и спиращи  дъха автомобили. Вие ще разполагате с над 60 прекрасни автомобила от различни класове и много режими на игра. За това удоволствие ще Ви трябва доста силна машина, защото минималните изисквания на тази прекрасна игра са меко казано големи. За сметка на това ще се насладите на една прекрасна игра безплатно.

War Thunder

 

War Thunder

 

Ако харесвате бойни самолети то ar hunder е играта за Вас. В нея Вие ще можете да се съревновавате с други пилоти на военни самолети и да изпълнявате специални мисии. Играчът има много куестове и задачи, с които да се забавлява по време на игра. Разнообразието от самолети е огромно, като има самолети, както от първата, така и от втората световна война. 

Magic Duels

 

Magic Duels

 

Magic Duels е електронната версия на настолната игра Magic: The Gathering. В нея има над  300 нови карти и герои. Независимо дали сте нов или стар играч на играта Magic: The Gathering, тя определено ще Ви е интересна. Това не е само игра на карти, Вие можете да поканите своите приятели да се забавлявате заедно, за да играете 2-ма срещу 2-ма, а когато нямате интернет връзка може да тренирате офлайн. Според нас всеки трябва да опита тази игра.

Hawken

 

Hawken

 

Това е известната игра, в която се биете с роботи на планета колонизирана от хора и те се борят  за своите ресурси. Всеки играч в играта има различен робот, с който се бие. Има три класа роботи: Клас А, Клас В и Клас С. Разликата от  другите игри е, че имате безкрайни патрони и ракети. Естествено, ако искате по-специални нива и по-интересен в играта ще трябва да си платите, макар и малко за тези удоволствия. Освен това играта може да бъде играна с Oculus Rift, за да усетите управлението на своя боен робот. Графиката в играта е доста добра и ще се изкефите доста на нейният.

Heroes of the Storm

 

Heroes of the storm

 

Heroes of the Storm е по-различен вид MOBA. В играта са включени всички известни герои от игри като , , и . Тя е много по-различна от другите MOBA игри, като и 2. В играта има специални мисии в различните режими на игра. Според повечето професионални играчи, тя има много по-добра графика от двете водещи МОВА игри и 2.

Fallout Shelter

 

Fallout Shelter

 

FalloutShelter е игра на известното студио за игри Bethesda. Вашата мисия е да предпазите хората от изпускането на радиацията в техния град и да им помогнете да преживеят това бедствие, както и да управлявате подземието, в което хората от града ще се скрият от опасната радиация.  Играта  има и мобилни версии за  Android  и iOS, и така ще можете да управлявате своят процес от всяко устройство. Играта може да се плейва и на доста слаба машина и това е бонус за хората, които нямат толкова мощни компютърни конфигурации. Gameplay-я на играта е доста спокоен и това може да се превърне следващото Solitare вкъщи или в офиса.

Gigantic

 

Gigantic

 

Gigantic е игра тип MMORPG и има доста прилики с Overwatch и Paladins. В нея два отбора с по пет играча в отбор се съревновават за победата. Играта има и версия за XBOX ONE и така ще можете да се забавлявате с хубавият gameplay и във Вашия хол. В играта има доста голям избор от герои и сили, които да подобрявате по време на игра.  Всеки герой има специални сили и ъпгрейди, за да бъде играта още по-интересна.

Evolve Stage 2

 

Evolve stage 2

 

Играта е направена от разработчика Turtle Rock, който е направил и играта Left 4 Dead. В нея играят 4 играча и тяхната задача е да се бият срещу зомбита и различни видове чудовища. Режимите на игра са много, а светът е доста интересен. Един от най-интересните режими  на игра е, когато Вие сте чудовище, а другите играчи трябва да Ви убият. Когато играчът е в ролята на чудовището има много повече патрони и безкрайни патрони. Първоначално играта е била 40 евро, но отскоро е безплатна. Естествено за доста неща ще трябва да си платим.

Rift

 

Rift

 

Rift е игра подобна на World of Warcraft, като разликата е, че при нея Вие водите битки с огромни босове и окупиране на територии. Зоните са на три нива Normal, Expert и Master. Всеки герой може да се персонализира, така както самият човек играещ играта иска.  И когато приятелите Ви все още играят и плащат за World of Warcraft, Вие спокойно можете да биете босове и да превземате земи на играта Rift.

Planetside 2

 

Planetside 2

 

Играта излиза на бял свят през 2012 г. от студиото за игри Daybreak. Играта ще се запомни с прекрасния геймплей и интересна история. Нападения над вражески бази. Естествено и тук имаме покупки, но пък за сметка на това разполагаме с всичко необходимо, за да играем и без да купуваме допълненията. Светът на играта е огромен (200 кв. км.) и няма да скучаете, докато я обхождате. Графиката е меко казана прекрасна. Според нас играта си заслужава на 100%.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
«1»
    Днес ще ви запозная с 8 полезни съвети за работа с компютъра, които със сигурност не искате да пропуснете.
    Днес ще ви покажа 10 уебсайта, различни от обичайните социални мрежи, които са по някакъв начин или полезни или забавни или и...
    Днешното видео е посветено на най-тайнствената и митична част от интернета - така наречената “Тъмна мрежа” или “Тъмен интернет...
    Когато през далечната 1985г. Microsoft Windows се появява за първи път, той представлява истинска революция за начина по който...
    Здравейте, хора и добре дошли в това видео, в което ще ви дам порция от полезни съвети и трикове, които ще улеснят и подобрят...
    Наскоро помогнах на нашата приятелка Дара да сглоби своето супер яко геймърско РС, с видеокартата RTX 4070 и процесора Intel C...