|0700 20048|sales@ioncomputers.bg|
Категории

0

Вижте всички статии

AMD открива нови възможности за креативните потребители с поредното развитие на Radeon ProRender

 

 

30 юли 2019 г. - Днес на  SIGGRAPH 2019 AMD обяви нови интеграции, актуализирани плъгини и функционалности за Radeon ProRender, физически-базирания енджин за рендериране, който позволява на CAD проектанти и 3D разработчици по-лесно да създават удивителни, фотореалистични изображения. Освен това, MAXON обяви следващия основен ъпдейт на Cinema 4D™, Release 21, наличен от тази есен, който включва много нови Radeon ProRender функции като поддръжка на обемен рендъринг и други актуализации.

 

Radeon ProRender сега е нативно вграден в следните приложения:

  • ACCA® Edificius, софтуер за моделиране на сгради, поддържащ AI-ускорен денойзинг и разполагащ с пълна библиотека материали за осъществяване на идеите на архитектите с фотореалистично рендериране.
  • InstaLOD® Studio XL, което позволява бързи фотореалистични визуализации в Studio XL за опростяване на работните задачи. Библиотеката с филтри за изображения на AMD (Radeon Image Filter Library) с AI-ускорени денойзинг филтри помага при изграждане на тоновете и размазването за представяне на движение. Планирана наличност - 3-то тримесечие на 2019 г.).
  • Z-Emotion Z-Weave, енджин от следващо поколение за виртуално облекло, който преобразува образци от 2D облекло в 3D семпли за визуализация както на традиционни дисплеи, така и в системи за виртуална реалност (VR). Вграждането в Radeon ProRender генерира фотореалистични картини на облекла с физически точно симулиране на платовете, включващо симулиране на множество слоеве тъкани. Планирана наличност през втората половина на тази година.

 

За разработчиците, Radeon ProRender сега включва новата Full Spectrum Rendering технология на AMD за всяко състояние на рендериране, обявена на изложението NAB по-рано през годината.  Тя обхваща растеризирано рендериране, хибридно рендериране, biased фотореалистично рендериране и рендериране с проследяване на пътеката за крайния резултат. Full Spectrum Rendering сега е налична за предварителен преглед от разработчиците в комплекта Radeon ProRender SDK, част от Radeon ProRender Developer Suite, и се очаква скоро в бета версия за Radeon ProRender плъгини за Blender.

 

Освен това, библиотеката с филтри на изображения Radeon Image Filter Library е актуализирана с Microsoft® DirectML-базиран AI-ускорен денойзинг и подобрени филтри на изображения. DirectML AI-ускореният денойзинг помага на разработчиците значително да подобрят взаимодействието в своите приложения.

 

И накрая, новите Radeon ProRender плъгин актуализации включват производствената версия на новия Radeon ProRender плъгин за Blender 2.80, с функции за рендериране на коса, AI- ускорен денойзинг и адаптивен семплинг. Актуализации са направени и в плъгина за Autodesk Maya.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
    Здравейте, хора, нямам търпение да ви покажа как сглобих днешната конфигурация. Тя е много специална, защото в нея за първи...
    Колко добри са новите процесори Ryzen 3400G и 3200G? 
    Здравейте хора, голямата новина в света на хардуера от последните седмици е, че най-сетне третото поколение Ryzen процесори...
    Днес, обаче ще си говорим за нещо друго, приготвил съм ви мишка и механична клавиатура от Roccat. 
    Днес ще видим колко добро е РС-то, което момичетата сглобиха, като го подложа на обичайните ни тестове.
    Днес реших да подходя малко по-различно, като вместо да ви показвам как аз сглобявам поредната геймърска конфигурация, реших д...