|0700 20048|sales@ioncomputers.bg|
Филтри

Акордеонни катагории

Статии

Как да направим геймърски компютър с бюджет 700лв и новата видеокарта GT 1030

Дата: 21 Юни 2017

Не се случва всеки ден Nvidia да пускат нова видеокарта. Както може би се досещате, централно място в днешният билд ще заеме най-новата видеокарта от десетото поколение  на Nvidia – Geforce GT 1030. Но за това след малко.
Както знаете в началото на Март тази година пуснах статия и клип озаглавени: “Как да сглобим бюджетно РС? (2017)?” тогава използвах процесорът Pentium G4560 и видеокартата RX460 4GB. Цената на въпросното РС идваше на около 830лв.

Прочети още →

Как да изберем готова конфигурация?

Дата: 01 Юни 2017

Здравейте, хора!
В предишната статия ви дадох някои основни насоки за това как да си изберете лаптоп. Днес е ред да хвърлим малко светлина върху това как да избираме готови РС конфигурации и как да отсяваме добрите оферти от лошите.

Прочети още →

Как да изберем лаптоп?

Дата: 25 Май 2017

Мнозина от вас ми писаха в последно време с искане да започна да правя ревюта на лаптопи. Не е изключено да правя подобни неща в бъдеще, но това, с което смятам да се захвана днес е доста по-важно, а именно ще се опитам да хвърля светлина върху най-важните неща, за които трябва да гледаме, когато си избираме лаптоп. 

Прочети още →

Да сглобим РС с новия процесор на АMD – RYZEN 5 1400

Дата: 20 Апр 2017

   

Съвсем наскоро сглобихме конфигурация с новият RYZEN 7, върховият процесор от най-новото поколение на AMD и ето, че вече са на лице и средният клас процесори носещи името RYZEN 5. Логично, също както RYZEN 7 се целеха в своя конкурент Intel Core i7, RYZEN 5 пък са пряка конкуренция на Core i5 сериите.

Прочети още →

AMD Ryzen 5 е наличен, очаквайте скоро ревю на AndroVlog

Дата: 13 Апр 2017

AMD Ryzen 5

За пореден път AMD спази срокът за анонса и официалните продажи на следващото си поколение процесори AMD Ryzen 5, което е насочено за геймърски конфигурации, стримийнг, VR, както и за специализирани комютри за създаване на образи или електронна валута.

Прочети още →

Asus ROG PG258q най-бързият монитор с G-sync синхонизация

Дата: 04 Апр 2017

Знаете тук в блогът на Йон Компютърс, доста си говорим за FPS (кадри за секунда), тестваме различни машини, гледаме какъв FPS вадят при различни настройки и си правим съответните изводи. Това отразява качеството на генериращата част от нашата система, тази която произвежда картината и кадрите в секунда. Днес ще си говорим за често оставащата пренебрегната втора част от системата ни, тази която в крайна сметка възпроизвежда картината. 

Прочети още →
«1 2 3 4 5 6 7 8» Страница 1 от 8
Върни До Горе